رهبر کاتولیکهای جهان در اقدامی بی سابقه و بدون تشریفات به کلیسای یک کانون بازپروری رفت و پای یک فرد مسلمان را بوسید.
سرویس خبر به دخت/
روز گذشته پاپ فرانسیس رهبر جدید کاتولیهای جهان در روز مذهبی پاشویان با چند نوجوان بزهکار در یکی از زندانهای ایتالیا دیدار کرد.
این ملاقات پاپ در ادامه سیاست کلی است که او بر اساس اصول سادگی و خضوع در پیش گرفته است.پاپ در این مراسم پای دوازده زندانی را در مراسمی آئینی شست و بوسید.این مراسم یادآور مراسم شام آخر حضرت عیسی مسیح(ع)و ملاقات او با حواریونش است.
چکیده:
فمینیسم با طرح محوری موضوع آزادی جنسی زن و طرد نقشهای کلیشهای مادری و همسری در خصوص ازدواج و خانواده دچار تعارضاتی گردید و موضعگیری خاصی را در این راستا اتخاذ نمود که عمدتاً در جهت مخالفت و حذف این بنیانهای اجتماعی بود. از نقطه نظر فمینیسم رادیکال، مردان در جایگاه سلطه هستند و ارتباط با آنان انقیاد زنان را در پیدارد، لذا سیستمهای متعامل زنان و مردان نظیر خانواده باید مورد تجدید نظر قرار گیرد. این تندرویهای فمینیستی علی رغم ظاهر فریبندهاش،ناهنجاریهای فرهنگی، اجتماعی را ایجاد نمود که اکنون با شکست در تعیین جایگاه مطلوب برای زنان به بن بست رسیده است.
در این نوشتارسعی شده تاثیر حجاب بر تعیین سطح حساسیت جنسی جامعه و اثرات ناشی از این پدیده بر جامعه، نوع نگاه شوهران به همسران در درون خانواده و نقش حجاب در تحکیم خانواده ها و نیز بهبود فضای کسب و کار جامعه مورد ارزیابی قرار گرفته است.
در این نوشتار سعی شده است حجاب به لحاظ تاثیراتی که در جامعه میگذارد بررسی شود تا ببینیم اگر اسلام حکم به حجاب نمیداد آیا باز هم این امر لازمهی جامعه سالم بود یا نه؟ منظور ما از پوشش و حجاب مناسب در اینجا نوعی از ظاهر اعم از پوشش، آرایش و رفتار است که حداقل تحریک جنس مخالف را در پی (یا دربر) داشته باشد. و در اینجا بیشتر به تاثیرات پوشش زنان تمرکز شده است و پرداختن به پوشش مناسب مردان مجالی دیگری میطلبد. نکتهی دیگر اینکه یقیناً بعضی از اثرات ذکر شده در اینجا در آغاز مسیر جامعهی روبه پوشش نامناسب به این شدت دیده نشده و نیاز به گذشت زمان و گسترش بیشتر بیحجابی خواهند داشت.
یکی از مهمترین اثرات پوشش مناسب این است که مردانی که فعلاً به لحاظ مالی، خانوادگی یا ... امکان ازدواج برایشان فراهم نیست، کمتر تحریک شده و لذا کمتر به مشکلات بعدی دچار خواهند شد. میل جنسی به گونهای است که شخص هر چه بیشتر در معرض عوامل تحریک کننده قرار بگیرد این میل بیشتر و بیشتر خواهد شد. شاید گفته شود اگر حجاب استفاده نشود افراد رفته رفته به ظاهر جنس مخالف عادت کرده و لذا مشکلاتی که جامعه ما گریبانگیر آنها شده است دیگر رخ نخواهد داد. درست است که اگر حجاب در جامعه نباشد افراد تا حد زیادی به بعضی حالات جنس مخالف عادت خواهند کرد –البته آنقدر ظواهر مختلف در جامعه وجود دارد که عادی شدن کامل این مسئله نیز محل بحث است- اما این نکته بر کسی پوشیده نیست که میل جنسی میلی نیست که با عادت کردن خاموش شود و به عفاف منجر شود. بلکه این امر سطح توقع جنسی افراد را بالاتر خواهد برد. و افراد به مراتب بالاتری فکر خواهند کرد.
شاید تنوعطلبی جنسی جوامع غربی که گاهی تا حد همجنس گرایی و خشونتِ جنسی نیز پیش میرود زاییدهی بالارفتن سطح توقع جنسی باشد. در حالیکه استفاده از پوشش مناسب، سطح تحریک جامعه را پایین نگه میدارد. مثال سادهای از بالا رفتن این توقع را شاید بتوان اینگونه بیان کرد: بالا رفتن سطح تحریک میتواند جوان گمراه را از مرحلهی چشمچرانی چهرهی دختران تا مرحلهی حتی تجاوز نیز پیش ببرد و اغراق نیست اگر بگوییم در جامعهای که مردان آن به دیدن ظاهر بدون پوشش مناسب زنان عادت کنند هیچ بزهکاری جنسی در آن جامعه دور از ذهن نخواهد بود. یکی دیگر از آسیبهای مهم بیحجابی این است که بانوان جامعه را به سمت هر چه زیباتر ظاهر شدن در سطح جامعه سوق خواهد داد. طبیعی است که حتی مردی با همسر زیبا اگر در جامعهای باشد که زنان آن با انواع چهرهها و آرایشها و لباسها جلوهگری میکنند (در حالیکه روز به روز ظاهر همسرش برایش عادیتر میشود و روز به روز گذر عمر ظاهر همسرش را فرسودهتر میکند) زنان و دختران جامعه را زیباتر از همسر خود خواهد دید (البته اگر حتی مرد اهل نگاه کردن هم نباشد بالاخره ناخودآگاه چهرههایی را خواهد دید)؛ و طبیعی است که این شرایط بر مرد و نگاهش به ظاهر همسرش تاثیر خواهد گذاشت و اگر مرد خیلی خویشتندار نباشد اقدام به روابط پنهانی، تلخ کردن زندگی با همسرش و حتی طلاق و ازدواج مجدد خواهد کرد (واضح است که اینجا نوعی از طلاق و ازدواج مجدد مورد نکوهش قرار گرفت که به خاطر هوسهای جنسی بوده باشند).
زنی که با آراستن خود از مردان دیگر دلبری میکند در آیندهای نهچندان دور، زنان زیباتر از او از مرد او دلبری خواهند کرد. همانگونه که گفته شد یکی از مشکلات بیحجابی این است که در چنین اجتماعی، زنان جامعه به سمت هر چه زیباتر نمودن ظاهر خود پیش خواهند رفت و ناخودآگاه رقابتی بین زنان جامعه بر سر این قضیه بوجود خواهد آمد و دور از ذهن نیست که در سطح جامعه، زنانی که از ظاهر زیباتری برخوردار باشند بیشتر مورد توجه و لطف! مردان قرار بگیرند و بقیه تواناییها و استعدادهای زنان تحت الشعاع قرار گیرند. از طرف دیگر اگر چنین فرهنگ جلوهگری و ظاهرسازی در جامعه رواج پیدا کند، دخترانی که از ظاهر خیلی زیبایی برخوردار نیستند بعید نیست که با مشکل ازدواج مواجه شوند. همچنین یکی دیگر از نکات مثبتی که بر حفظ پوشش مناسب در سطح جامعه مترتب است این است که از آنجا که مرد قبل از ازدواج انواع و اقسام زنان با ظاهر آرایش کرده و زیبای مختلف را رصد نکرده، لذا بعد از ازدواج ظاهر همسرش برایش بسیار جذاب بوده و همسرش را با کسی مقایسه نخواهد کرد و برای این چنین مردی ازدواج پایان محرومیت جنسی خواهد بود نه آغاز محدودیت. یکی دیگر از ثمرات جامعهی با کمترین عوامل محرک این است که فضای کسب و کار جامعه فضای عاری از افکار و رفتارهای جنسی شده به پویایی و بالارفتن بازده فعالیتها منجر خواهد شد. واضح است که اگر مردی همکارانش زنانی بدون پوشش مناسب باشند فکر و رفتار مرد را تحت الشعاع قرار خواهد گرفت. پس میتوان گفت پوشش مناسب علاوه بر اینکه مانع از تحریک بیشتر افراد مجرد میشود، با پایین نگه داشتن سطح حساسیت جنسی جامعه، آن را تا حد زیادی از بزهها دور نگه میدارد و با جلوگیری از مقایسه همسران با زنان دیگر توسط شوهران و حفظ جذابیت زنان برای همسرانشان باعث تحکیم خانوادهها میگردد؛ حجاب مناسب همچنین با کاهش عوامل محرک، بازده فضای کسب و کار جامعه را بالا میبرد.
این نوع برخورد با دین یکی از انگلیسی ترین شیوه های برخورد با اعتقادات سایر ملل تلقی می شود که با حفظ پوسته و سطح دین نظیر حجاب مشکلی ندارد اما به شدت پیگیر به تغییر تمامی لایه زیرین دین است.
به گزارش مشرق به نقل از «تابناک»، همان گونه که پیش بینی می شد و مخاطبان نیز به این بازی پی برده بودند، یکی از برنامه های محوری «من و تو» بدون در نظر گرفتن شعور مخاطب، با یک چینش حساب شده، یک دختر محجبه را در مسابقه خوانندگی اش راه داد و برنده یک دوره از این مسابقه کرد تا این پیغام را پیش روی مخاطب ایرانی قرار دهد که در رویکردی پاردوکسیکال می توان هر عملی که در اسلام حرام است را انجام داد و خود را متعهد به عمل به احکام اسلام نیز جلوه داد!
«آکادمی گوگوش» یکی از برنامه های محوری است که برای این شبکه بیننده جذب کرده و بسیاری از مخاطبان این شبکه ماهواره ای فارسی زبان تصور می کنند این برنامه برای شناسایی استعدادهای خوانندگی و معرفی آنها به افکارعمومی و در واقع یک سکوی پرش برای مستعدها در حوزه موسیقی پاپ محسوب می شود اما با گذشت چند دوره از برگزاری این برنامه و مشخص شدن فرجام خوانندگان این برنامه، همه چیز رنگ باخت.
برگزیدگان این برنامه که عمدتاً ار سطح متوسطی برخوردار بودند، با جایزه نقدی نه چندان بالای این برنامه تنها چند ویدئوکلیپ مستقل ساختند و به واسطه آنکه از توانمندی بالایی برخوردار نبودند، خیلی زود به حاشیه رفتند و حتی در میان آن گروه از خوانندگان متوسط آن سوی آبی نیز نتوانستند به مقبولیت و ماندگاری حداقلی دست یابند و کار تا آنجا بالا گرفت که برخی از آنها با حضور در دیگر شبکه های ماهواره ای به نادیده گرفته شدن توسط مسئولان برنامه ای که منتخبش بودند، اعتراض کردند.
سلام خانم فراهانی، بازیگر محبوب گذشته من (!)،خیلی وقت است دوست دارم برایتان صادقانه بنویسم، اما اگر زودتر مینوشتم در هیاهویِ رسانه ها و سایت هایِ خبری قطره ای در دریایِ خروشانِ خشم میشد و برخی به پایِ جوگیر شدن میگذاشتند!
امروز کــه این نامه را مینویسم، باید شمارا از آرشیو هایِ خاک خورده ای بیابیم کــه موافق یا مخالف فقط نوشتند و ندایِ دلشان را به گوشِ دیگران رساندند، باز هم روزی نو آغاز کرده و دنیا همان است که بود… اما چه کردیم و کجاییم…. و کجا خواهیم رفت و چه خواهد شد؟
فیلم رسوایی، رسوایی چه کسی را به تصویر کشیده است؟ فيلم رسوايي زندگي دختري به نام افسانه را به تصوير ميكشد که به بدنامي در محل معروف است و ظاهراً بدليل فقر و مشكلات اقتصادي به خودنمايي و خودفروشي و دزدي مشغول است و براي همه دلبري ميكند. او و مادر معلولش در خانهاي خرابه و كهنه زندگي ميكنند و صاحب خانه، چك و سفتههايي از پدرِ مرحوم او دارد و دائماً اين دختر و مادرش را تهديد ميكند. صاحبخانه كه نقش او را آقاي شريفينيا بازي ميكند و اسمش آقا شریف است، مردی ثروتمند، طمّاع و ظاهراً مذهبي و حاجي و عضو هیئت امنای مسجد و در اصل انسان رياكار و دورویی است كه از افسانه، تقاضاي ازدواج (دائم یا موقت) ميكند تا در عوض، چك و سفتههاي پدرش را به او پس بدهد. او از افسانه كه خيلي زيركانه چك و سفتهها را از حاجي ميدزدد شكايت ميكند و مأموران که خیلی با او هماهنگ هستند به دنبال او راه ميافتند. افسانه در حال فرار از دست مأموران وارد خانه اي كه درِ آن باز بوده ميشود كه اتفاقاً خانهي حاج یوسف، روحاني محل و امام جماعت مسجد بازار است. حاج یوسف كه مردي عارف و سالك (؟!!) است به او پناه مي دهد و حتي شب او را در خانهاش نگه ميدارد بدون اينكه در عوض آن تقاضاي نامشروعي از او داشته باشد. اين روحاني که شبها كارگري و حمّالي ميكند و به خانوادههاي فقرا كمك ميكند، نه تنها زن را در خانهاش نگه ميدارد و برايش غذا درست ميكند بلكه از او در برابر پليس حمايت ميكند و اعلام ميكند كيفي را كه دختر از او دزديده خودش به او داده تا لباسهايش را برايش بشويد.
روز سه شنبه 13 فروردین 92 حوالی ساعت سه بعد از ظهر، اخبار ورزشی شبکه خبر با پخش گزارشی نزدیک به پنج دقیقه، به موتور سواری زنان پرداخت.
در این گزارش، زنان موتور سوار ایرانی با حرکات نمایشی و ... در برابر دوربین، مهارت های! خود در این زمینه را نمایش داده و سپس به گفتگو با خبرنگار شبکه خبر می پرداختند.
نکته جالب توجه نیز آنکه مربی موتورسواران زن، یک مرد بود و با حضور در برابر دوربین از چگونگی تمرین های شاگردان خود سخن گفت!
جای سوال دارد که بعد از 34 سال از انقلاب اسلامی، نوع نگاه رسانه ملی به الگوسازی از زن مسلمان، تا چه اندازه به بیراهه رفته است و مسئولین هر از چندگاهی با شعارهای کلیشه ای و تکراری در این باره، انتظار دارند فرهنگ دینی و ملی کشور، به حد مطلوب و ایده آل نزدیک شود.
دوستان عزیز رسانه ملی ومسئولین ذی صلاح محترم لطفا بی حیایی خود را که از آن هیچ خیری هم ندیده اید رایج نکنید ...لطفا..
یزید بن معاویه که یکی از شاخههای شجره ننگین بنی امیّه است و در قرآن اصل این شجره ـ به اتّفاق مفسّرین شیعه و سنی ـ به عنوان «شجره ملعونه» یاد شده و دورنمای آفت بار بر اسلام را پیامبر اکرم (ص) در خواب دیدند و از دیدنش آشفته و ناراحت بیدار شدند.
آن حضرت در خواب دیدند: بوزینهها ومیمونهایی در محراب ومنبرشان بازی میکنند، وبر روی هم میجهند و شهوت رانی میکنند، لذا ناراحت و غمگین بیدار شدند، آنگاه آیه نازل شد که:
یعنی: «(ای رسول ما!) هنگامی که به تو گفتیم: پروردگارت بر همه مردم احاطه دارد و قرار ندادیم آنچه در خواب به تو نشان دادیم جز آزمایشی برای مردم و شجره ملعونه را و ما آنها را از عواقب آن میترسانیم ولی زیاد نمیکند آنها را جز طغیانِ بزرگی».
. «نقشه کشف حجاب» که از روز عاشورا پس از شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران فداکارش و تاراجِ اموال و اثاثیه آن حضرت و اهل بیتش شروع شد و چادر و مقنعه از سر زنها ربودند، ولی با عکس العملها و سخنرانیهای کوبنده اسیران اهل بیت مانند: امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) و ام کلثوم (س) و سکینه (س) و فاطمه (س) روبرو و خنثی گردید.
وقتی صحبت از ازدواج و سختی ها و آسانی های آن می شود تقریبا یک مسئله دراظهارات اقشار مختلف مردم مشترک است همگی از افزایش چشم گیر و روز افزونِ تجملات و سنگینی مخارج عروسی و بَرج های این سبک زندگی جدید اظهار نارضایتی و نگرانی می کنند اما شگفت آور این است که این اظهارات هیچ تاثیری در تصحیح این بخش نوظهور در سبک زندگی امروزه ایرانیان ندارد و این فرهنگ اسراف و تجمل گرایی روز به روز، رو به گسترش است و دامنه ی تاثیرش از پایتخت تا دورترین دهِ کوچک، همه را در برگرفته است. اغلب مردم برای تن دادن به این رسم های جاهلانه، خودشان را مجبور می بینند تا جایی که حتی برای انجام این نوع خرج و برج های غیر ضروری، پس انداز ۳۰-۲۰ ساله خود را برای عروسی یک فرزند خرج می کنند و حتی از دیگران قرض می گیرند و یا حتی صدقه! و این یک فاجعه اخلاقی است و یک خطای واضح، آن هم برای ازدواج هایی که متاسفانه طبق آمار، احتمال شکست آن و منجر شدنش به طلاق، حدود ۲۰درصد است
خانم بدحجاب ، بی حجاب که برا رفتن تو خیابون بتونی کاری میکنی تا جلب توجه کنی یادت باشه تا موقعی که برا چشم چرون ها لذت بخش باشی دنبالتن بعدش با یه عروسک شارژ تموم کرده هـــــیچ فرقی نداری
واقعا تصور می کنی غیر این است.... کمی واقع بینانه نگاه کن..لطفا...
ضمنا کسی خانم های بدحجاب و بی حجاب رو کافر نمی دونه
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ریحانه ها و آدرس reyhaneha.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.